Het Huis van Marco Polo                                                                                                                                                  Samen met Jan Goorissen heb ik in Arnhem een leerhuis ontwikkeld voor hoogbegaafde mensen van alle leeftijden. We zijn met dit project begonnen vanwege de grote nood die aan het licht gekomen is onder mensen die hoogbegaafd zijn en daardoor vaak een leven lang moeite hebben om aansluiting te vinden in onderwijs, werk, sociaal leven en de samenleving in bredere zin. Iedere eerste maandag van de maand is er een laagdrempelige huiskamer bijeenkomst. Meer informatie is te vinden op de website.

Mensa
Mensa is een internationale organisatie van en voor zeer intelligente mensen met ruim 100.000 leden. Lid worden kan ieder die op een erkende intelligentietest scoort bij de hoogste 2 procent van de bevolking.

Hb Forum
Een plaats om online ervaringen uit te wisselen met andere hoogbegaafden.

IHBV
Het IHBV wil het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen verbeteren, zodat hun talenten optimaal tot ontplooiing komen.

Ter Heerdt Coaching en Advies
Voor hulpvragen over peuters en advies en/of coaching van basisschoolkinderen of pubers. Op aanvraag worden er ook cursussen gegeven.